Service – Kylanläggningar, värmepumpar och tillhörande elinstallationer.

KLICKA HÄR FÖR ATT HÄMTA INSTRUKTION FÖR DIN UTRUSTNING FRÅN BURECA.

Vårt arbete fokuserar på 4 huvudprinciper vid installationer:

1. Kvalitet 
Vi väljer alltid högkvalitativ utrustning som ger våra kunder ett maximalt resultat, en lång livslängd med full trygghet.

2. Miljövänliga 
Vi arbetar aktivt med miljövänliga metoder, använder rätt köldmedium och lägger stort fokus på återvinning. Allt för att göra en minimal påverkan på miljön.

3. Rätt utrustning 
Vi väljer alltid rätt leverantörer till de bästa priserna och undviker all onödig utrustning. Reservdelar ska i största mån finnas lättillgängliga i vilken servicebil som helst.

4. Driftkostnader 
30 års erfarenhet gör att vi kan köra våra kylsystem med minsta möjliga driftskostnad. Detta grundlägger vi genom våra egen konstruerade manöverskåp som ger maximal kommunikation mellan utrustningarna.

Resultatet blir långvariga och trygga relationer 
Våra kunder får en långsiktig trygghet med ansvar och betjäning även efter försäljning och garanti. Snabb service med jourtelefon 7 dagar i veckan.

Självklart innefattar våra arbeten Kvalitetsmanualer 
Våra åtaganden inom branschen kännetecknas av en mycket hög kvalitet. Full dokumentation på alla utförda och planerade jobb enligt vår kvalitetsmanual.

Serviceavtal
Avtal kan tecknas oavsett produkter och oberoende av tidigare installatörer, med en garanterad service inom 24 timmar. Våra förebyggande kontroller minskar framtida problem med ca 60-70%.

Service & installation Prislista

Klicka här.